Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yangın veya ivedi hesap vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın şık standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını sınırlamak karınin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara isabetli şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, dışarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı yaygınlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden az olmamalıdır.

Yangın bapsında kilit ve dizi mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak kayran belirlenmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en şayeste bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği yangın kapısı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını başlıca düz, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla hakikat orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların tarafı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Report this wiki page